Cozma acuză, Coica răspunde

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 2, 2016 17:01

Cozma acuză, Coica răspunde

Co-preşedintele interimar al PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia a criticat modul în care edilul șef al municipiului îşi desfăşoară activitatea. Primarul Dorel Coica a răspuns acuzaţiilor aduse de Cozma.

Candidatul PNL pentru primăria municipiului Satu Mare, Adrian Cozma, a susţinut o conferinţă de presă în care a dorit să aducă în atenţia opiniei publice şi a autorităţilor locale problema infrastructurii şi a gropilor din oraş.

Edilul şef a dorit să îi transmită co-preşedintelui PNL că de aproximativ un an de zile s-a făcut o licitaţie pentru un proiect în cadrul căruia să se reabiliteze drumurile din municipiu. În prezent, lucrările sunt blocate din cauza unor contestaţii.

Co-preşedintele interimar PNL îl acuză pe actualul primar că a amenajat un loc de parcare în cartierul Carpaţi II pentru cabinetul său medical, loc în care ar fi trebuit să existe o pistă de biciclete.

Coica a menţionat că parcarea respectivă este una privată, care nu a fost realizată din bani publici şi care este folosită de către sătmărenii care locuiesc în zonă.

Primarul Dorel Coica, a mai precizat că parcarea de care a vorbit candidatul PNL Adrian Cozma, nu a fost distrusă şi urmează a fi trasată după ce se termină lucrările din zona respectivă.

Cozma acuză, Coica răspunde –>> http://goo.gl/ENoF8i

Posted by TV1 Satu Mare on 3 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="40351"]