Kereskenyi: ,,Coica este primarul haosului!’’

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 14, 2016 17:35

Kereskenyi: ,,Coica este primarul haosului!’’

În urma acuzaţiilor aduse de primarul Dorel Coica la adresa sa, deputatul Kereskenyi Gabor vine în prim plan cu un drept la replică, prin care îl pune pe actualul edil-şef într-o lumină mai puţin plăcută. Candidatul UDMR la Primăria Satu Mare nu înţelege bazaconiile scoase de Coica şi atitudinea nepotrivită a acestuia arătată odată cu apropierea campaniei electorale.

Kereskenyi Gabor spune că sătmărenii trăiesc în minciună, promisiunile aruncate de primarul Coica cum că noul mall ar urma să fie construit în cel mai scurt timp, reprezentând, spune deputatul, doar simple poveşti. Candidatul UDMR spune că în aceste momente Primăria Satu Mare trăieşte o adevărată dramă, din cauza unui edil care iubeşte haosul.

Cu toate acestea, deputatul UDMR spune că se bucură de faptul că numele lui se află tot mai des pe buzele primarului Dorel Coica.

Disputele dintre cei doi candidaţi la Primăria Satu Mare se pare că vor continua şi în perioada următoare, Dorel Coica anunţând că va urmări îndeaproape activitatea contracandidatului său.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42413"]