Kereskenyi: ,,Nu am închis uşa în faţa colindătorilor’’

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 25, 2016 16:07

Kereskenyi: ,,Nu am închis uşa în faţa colindătorilor’’

După ce declaraţia pe care a făcut-o la începutul acestei săptămâni referitoare la colindatul în Palatul Administrativ a făcut atâta vâlvă, primarul Kereskenyi Gabor a ţinut să iasă din nou în faţa cetăţenilor pentru a-şi motiva decizia.

Printre altele, edilul-şef a spus că în niciun alt oraş din Europa nu există tradiţia colindatului în instituţiile publice, vestirea Mântuitorului făcându-se exclusiv în spaţii amenajate, cum ar fi târgul de Crăciun. Şeful municipiului a revenit asupra subiectului în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local, după ce unii consilieri i-au cerut explicaţii.

Kereskenyi a mai spus că nu îl interesează dacă unii consilieri îi vor aştepta pe copii la colindat în holul primăriei, dar nici nu ar agrea acest lucru.

Primarul spune de asemenea că în mandatul fostului edil-şef, Palatul Administrativ era vizitat doar de copiii ai căror părinţi ştiau cum să ,,aranjeze’’ lucrurile.

Vă reamintim că în cadrul unei conferinţe de presă comună, primarul Kereskenyi Gabor şi preşedintele Consiliului Judeţean, au anunţat că începând din acest an cetele de colindători nu vor mai fi primite în incinta Palatului Administrativ.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52853"]