La volan BĂUT și cu PERMISUL anulat

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 17, 2017 13:24

La volan BĂUT și cu PERMISUL anulat

Un bărbat de 53 de ani din Moftinu Mare a fost oprit ieri seară în trafic de polițiști iar în momentul în care i-au cerut actele, oamenii legii au constatat că bărbatul avea permisul anulat încă din 2007. Și ca să fie tacâmul complet, când a suflat în fiolă aceasta a indicat o concentrație de 1.07 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Polițiștii careieni au oprit autoturismul în cauză pe DJ 194, ieri în jurul orei 22.30, pe raza localităţii Ghilvaci.

La volanul maşinii a fost identificat un bărbat de 53 ani, din localitatea Moftinu Mare. Fiind testat cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o concentrație alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Municipal Carei în vederea recoltării de probe biologice de sânge. 

În urma extinderii verificărilor, polițișii au constatat faptul că cel în cauză, avea dreptul de a conduce anulat începând cu data de 27.03.2007.
S-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54267"]