Lasă-te condus de pasiune cu Passion 4 Salsa !

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 16, 2016 18:18

Lasă-te condus de pasiune cu Passion 4 Salsa !

Învață să dansezi cu zâmbetul pe buze în cadrul cursurilor școlii de dans Passion 4 Salsa, care recent și-a mutat sediul într-o locație nouă. De acum, grupele antrenate de instructorii școlii de dans își vor desfășura activitatea diversificată în incinta Shopping Plaza Satu Mare la etajul 3.

Şcoala de dans Passion 4 Salsa este un brand cu tradiţie în Satu Mare şi oferă în continuare sătmărenilor cea mai variată ofertă de cursuri de dans şi bună dispoziţie garantată.

Într-o nouă locaţie mai încăpătoare, cu un program mai diversificat, antrenorii de dans vă aşteaptă într-un număr cât mai mare pentru a descoperi cu adevărat ce înseamnă dansul.

În această perioadă, iubitorii de mişcare vor avea parte de cursuri de kizomba, salsa, bachata şi merengue pentru începători. De asemenea, printre noutățile pentru cursanți se numără și cursurile de cardio fit dance.

Prețul abonamentelor a rămas același, 100 de lei pentru cursul de salsa și bachata respectiv 50 de lei pentru cursul de kizomba, passion moms și dans modern pentru copii.

Lasă-te condus de pasiune cu Passion 4 Salsa ! –>> http://goo.gl/rWJyi1

Posted by TV1 Satu Mare on 16 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="41023"]