Lasă-te tratat de peştişorii minune!

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iulie 28, 2016 17:01

Lasă-te tratat de peştişorii minune!

Unde medicina dă greş, natura are succes. Dovada cea mai elocventă o reprezintă terapia revoluţionară cu peştişori de care vă puteţi bucura zilnic în incinta celui mai mare Complex Acvatic din regiune, AquaStar Satu Mare. Această experienţă, odată încercată, trebuie repetată!

În ultima perioadă, mai ales în Occident terapia cu peşti nu mai miră pe nimeni. Cei mai cunoscuţi ,,doctori” acvatici sunt peştişorii Garra Rufa, care de ceva vreme tratează şi răsfaţă clienţii unicului aquapark din regiunea noastră, AquaStar.

Datorită capacităţii de a se hrăni cu pielea şi cu ţesuturile moarte, peştii sunt folosiţi în toată lumea, în centre de înfrumuseţare şi hoteluri spa, cu mare încredere şi cu rezultate deosebite. Deşi este greu de crezut, peştişorii minune oferă o mulţime de beneficii interioare şi exterioare printre care amintim, pedichiura, întreţinerea frumuseţii pielii, boli inflamatorii, vibromasaj şi relaxare precum şi terapie prin râs şi bună dispoziţie.

Pentru ca rezultatul final să fie perfect, terapia cu peştişorii ,,doctori” necesită mai multe şedinţe. Adevărata terapie începe de la 30 de minute în sus, chiar şi de două ori pe zi, timp de 10, 14 sau 21 de zile consecutive, în funcţie de problemă. Aşadar, sunteţi aşteptaţi în incinta Imperiului Apelor AquaStar pentru o experienţă unică cu peştişorii miraculoşi care îţi vor rezolva problemele pielii.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="46425"]