Lisat completă a PSD pentru alegerile din decembrie

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 27, 2016 17:43

Lisat completă a PSD pentru alegerile din decembrie

Partidul Social Democrat Satu Mare s-a prezentat şi el în după-amiaza zilei de joi, 27 octombrie, la Biroului Electoral Judeţean pentru a-şi depune listele complete pentru alegerile parlamentare. Preşedintele PSD Aurelia Fedorca s-a arătat extrem de încrezătoare la intrarea în sediul BEJ, precizând că formaţiunea pe care o conduce va lupta cu îndârjire pentru a obţine un rezultat mare.

Aurelia Fedorca a precizat că Partidul Social Democrat Satu Mare se prezintă în faţa sătmărenilor cu o echipă extrem de bine structurată, care mizează atât pe experienţă cât şi pe un suflu proaspăt.

Lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă unul dintre cei mai tineri membrii ai formaţiunii, antreprenorul Ioana Bran.

Pe de altă parte, la Senat, pe prima poziţie îl regăsim pe Gabriel Leş un om extrem de experimentat când vine vorba de administraţie.

Lista completă a PSD pentru Camera Deputaţilor se prezintă astfel: Ioana Bran ocupă prima poziţie, urmată de Octavian Petric, Ciprian Crăciun, Cristinel Darie, Adrian Micle, Maria Măcelaru şi Mariana Sălăgean. La Senat, după liderul Gabriel Leş urmează, în ordine, Gheorghe Marincaş, Rodica Maxi şi Adrian Farcău. Targetul Partidului Social Democrat este să obţină la Satu Mare un post de senator şi doi deputaţi.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49340"]