Locuri de muncă în Israel pentru români, în construcţii

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iunie 12, 2015 18:24

Locuri de muncă în Israel pentru români, în construcţii

constructii-wall-1024x682AJOFM Satu Mare anunţă că muncitorii calificaţi în domeniul construcţiilor pot obţine contracte de muncă în Israel prin ANOFM, în baza unui protocol semnat între autorităţile române şi cele israeliene.

Protocolul este pus în aplicare de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă din România şi Autoritatea pentru Populaţie, Emigrare şi Frontieră din Israel. Persoanele interesate trebuie să aibă calificare şi experienţă în meseriile de dulgheri, fierari-betonişti, zidari-faianţari şi zidar-tencuitori pentru lucrări de tencuit. Contractele de muncă se încheie pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire până la o durată maximă de 63 de luni.

Cei interesaţi trebuie să nu fi lucrat anterior în Israel, să nu aibă rude de gradul I care lucrează deja în această ţară, cu excepţia fraţilor, să nu aibă cazier judiciar şi să fie apţi psihic şi fizic de muncă intensă în condiţiile climatice specifice statului de destinaţie.

Persoanele interesate se pot înscrie la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare. Acestea trebuie aibă asupra lor următoarele documente: o cerere tip, un CV, o declaraţie – tip bilingvă, copie după cartea de identitate, copie după paşaport, copii după actele de studii şi calificare şi, după caz, copii după documentele care atestă experienţa sau vechimea în muncă.

Locuri de muncă în Israel pentru români, în construcţii –>> http://tv1satumare.ro/?p=24919

Posted by TV1 Satu Mare on 12 Iunie 2015

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="24919"]