Locuri de muncă la cules de mazăre în Portugalia

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 23, 2015 15:55

Locuri de muncă la cules de mazăre în Portugalia

Rețeaua de muncă EURES pune la dispoziția celor care își caută un job, 400 de locuri de muncă la cules de mazăre în Portugalia.

Prin reteaua de munca EURES, se comunica oferta de locuri de munca a firmei daneze Greenpeas care detine in Portugalia o filiala unde se va desfasura activitatea. Compania  promoveaza  respectul reciproc, responsabilitatea si increderea intre lucratori. Conditiile de angajare se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Limba engleza este obligatorie, nivelul minim de cunostinte este acceptat. Programul se va desfasura in perioada 1 martie – 1 iunie, 6 zile pe saptamana. Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS,cu poza inclusa, pe adresa de email:work@greenpeas.dk.

Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor este 1 februarie 2016. Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselectia aplicatiilor se face telefonic sau prin email de angajator.

Invitatia la selectie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierul EURES din cadrul AJOFM Bihor sau de consilierul EURES de la AJOFM Timis. Selectia va avea loc la mijlocul lunii februarie, in zona de vest a tarii Oradea sau Timisoara.

Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37291"]