Magie de Crăciun la C.N. ,,Doamna Stanca’’

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 17, 2015 18:31

Magie de Crăciun la C.N. ,,Doamna Stanca’’

Colegiul Naţional ,,Doamna Stanca’’ a organizat joi un deosebit eveniment ce a dat startul sărbătorilor de iarnă. ,,Crăciunul Acasă – Magie în familia Stanca’’ a fost o acţiune ce a reunit, într-o atmosferă feerică, toţi elevii şi profesorii uneia dintre cele mai importante instituţii de învăţământ din Satu Mare.

Întreaga familie a Colegiului Naţional ,,Doamna Stanca’’ a sărbătorit alături de invitaţii săi apropierea sărbătorilor de iarnă, într-un eveniment ce a cuprins, printre altele, prezentarea standurilor celor 14 clase înscrise şi a standului Consiliului şcolar al elevilor, prezentarea unor produse realizate în mai multe ateliere, respectiv, momente muzicale susţinute de artiştii şcolii.

Evenimentul a fost organizat la iniţiativa clubului Impact – Noua Generaţie din colegiu, o organizaţie ce a dat startul unui nou proiect ambiţios sub genericul ,,Speranţă de Crăciun’’, ce se derulează în perioada 20 noiembrie 2015 – 15 ianuarie 2016.

La finalul evenimentului de joi, toţi cei prezenţi au avut ocazia să facă donaţii în cadrul activităţii ,,De Crăciun fii mai bun!’’, banii adunaţi urmând să fie folosiţi pentru a aduce bucurie şi speranţă unor copii mai puţin norocoşi.

Conducerea Colegiului Naţional Doamna Stanca a anunţat că evenimentul ,,Crăciunul Acasă – Magie în familia Stanca’’ a încheiat un an în care instituţia a derulat numeroase proiecte cu un impact deosebit asupra comunităţii.

 

Magie de Crăciun la C.N. ,,Doamna Stanca’’ –>> http://goo.gl/Ba9giE

Posted by TV1 Satu Mare on 17 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37035"]