Marcela Papici oferă sfaturi pacienţilor SJU

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 18, 2015 19:24

Marcela Papici oferă sfaturi pacienţilor SJU

Instituţia Prefectului a fost vineri gazda şedinţei lunare a Comitetului Consultativ de Dialog Civic Pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, o întâlnire ce a adus în prim plan problemele sistemului medical sătmărean. Prezent la întrunire, managerul Spitalului Judeţean a îndemnat asistenţa la obiectivitate, precizând că lipsa de comunicare duce întotdeauna la neînţelegeri şi încleştări fără temei.

Una dintre cele mai importante probleme semnalate de vârstnicii din Satu Mare s-a referit la necesitatea îmbunătăţirii modului de asigurare a asistenţei medicale în cabinetele din Ambulatoriile de Specialitate şi la Urgenţe. Maria Bălaj, una dintre persoanele care, spune ea, a trecut printr-un episod neplăcut când a fost nevoită să dea nas în nas cu medicii sătmăreni, i-a cerut opinia managerului Spitalului Judeţean privind situaţia actuală a unităţilor spitaliceşti din judeţ.

Managerul Marcela Papici a precizat că fiecare sătmărean, atunci când întâmpină anumite probleme în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, nu trebuie să stea cu mâinile în sân, ci să redacteze imediat o reclamaţie.

De asemenea, prefectul Eugeniu Avram a spus că cetăţenii nu ar trebui să renunţe să aibă încredere în medicii sătmăreni, ci să încerce, la rândul lor, să-i ajute arătând o atitudine calmă.

Prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, le-a mulţumit vârstnicilor pentru că dau dovadă de o implicare activă în viaţa comunităţii.

Marcela Papici oferă sfaturi pacienţilor SJU –>> http://goo.gl/KCDWtI

Posted by TV1 Satu Mare on 18 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37070"]