Mesajul lui Tăriceanu pentru Satu Mare şi pentru România

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 22, 2016 14:48

Mesajul lui Tăriceanu pentru Satu Mare şi pentru România

După vizitele din judeţul şi municipiul Satu Mare, copreşedinţii ALDE au susținut o conferință de presă, alături de candidații ALDE Satu Mare pentru Camera Deputaților, Adrian Ștef și Ovidiu Silaghi, precum și de candidatul ALDE Satu Mare pentru Senat, Marcela Papici.

În cadrul conferinţei de presă ce a avut loc la sediul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Satu Mare, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că că mesajul ALDE din această campanie se axează pe stimularea creșterii economice bazate pe investiții, în susținerea căruia ALDE a lansat Pactul național de investiții, de 48 de miliarde de euro. Odată cu programul economic de relansare a economiei românești, altă prioritate a ALDE este și susținerea pensionarilor, prin asigurarea unui trai decent pentru aceștia.

Călin Popescu-Tăriceanu a criticat și atitudinea PNL-ului care s-a opus măsurii adoptate în Parlament, de anulare a 102 taxe și impozite.

Referitor la ceea ce se întâmplă în administraţia sătmăreană, candidatul ALDE pentru funcţia de prim-ministru s-a arătat surprins de faptul că în judeţul Satu Mare încă nu se derulează programul şcolar Cornul şi laptele.

Referitor la programul economic al ALDE, copreședintele Daniel Constantin a prezentat celor prezenti un exemplu mai mult decât ecolvent.

Liderii ALDE au declarat că la Satu Mare este o organizație puternică, care a obținut rezultate bune la alegerile locale și au venit pentru a spijini organizația, în încercarea de a consolida aceste rezultate în așa fel încât după alegerile din 11 decembrie, ALDE să își poată reafirma poziția de a treia forță politică.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52627"]