Ministrul Petre Tobă în videoconferinţă cu prefecţii

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iunie 3, 2016 17:52

Ministrul Petre Tobă în videoconferinţă cu prefecţii

Vineri, 3 iunie, în sala mică a Palatului Administrativ a avut loc o videoconferinţă pe tema alegerilor locale, condusă de ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă. Potrivit Instituţiei Prefectului, judeţul Satu Mare este pregătit din toate punctele de vedere pentru data de 5 iunie.

La întrunirea de vineri au participat prefectul Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamas, respectiv membrii Comisiei Tehnice Judeţene pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor locale. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a afirmat că în judeţul Satu Mare toate procedurile legate de organizarea alegerilor locale au decurs într-un mod corespunzător.

Cu toate că au existat şi unele mici întârzieri, Radu Bud a dat asigurări că scrutinul din 5 iunie se va desfăşura în condiţii optime.

La această videoconferinţă au mai luat parte şi reprezentanţii mai multor instituţii deconcentrate, ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, respectiv reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Someş’’ al judeţului Satu Mare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="44550"]