Mircea Marian: ,,Bătrânii sunt marginalizaţi’’

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 3, 2016 17:26

Mircea Marian: ,,Bătrânii sunt marginalizaţi’’

Problemele pensionarilor sătmăreni sunt dezbătute de ani de zile, mai ales în şedinţele Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Persoanele Vârstnice, însă deocamdată soluţiile se lasă aşteptate. Dacă până de curând pensiile reprezentau cea mai mare problemă, acum altul este necazul vârstnicilor.

Preşedintele Ligii Pensionarilor Unirea Satu Mare, Mircea Marian, spune tare şi răspicat că principala problemă cu care se confruntă vârstnicii în ziua de astăzi este marginalizarea. Acesta spune că societatea în care trăim este una mult prea ocupată de tot ce e nou şi frumos, uitând aproape în totalitate de existenţa bătrânilor, exilându-i pe aceştia într-un colţ de lume care devine tot mai gri.

Întrebat de unde vine mai exact această marginalizare, Mircea Marian arată cu degetul înspre tinerii care, spune el, au uitat mult prea uşor ce rol important ocupă bătrânii în societatea românească.

Trecând peste acest subiect, în altă ordine de idei, Mircea Marian a ţinut să anunţe că membrii Ligii Pensionarilor Unirea se vor putea delecta luni, 7 martie, de la ora 16.00, într-un cadru elegant, la o petrecere organizată cu ocazia zilei de 8 martie.

Mircea Marian: ,,Bătrânii sunt marginalizaţi’’ –>> http://goo.gl/mMxwfw

Posted by TV1 Satu Mare on 3 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="40381"]