Mircea Sandu renunţă la FRF

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare august 8, 2014 18:10

Mircea Sandu renunţă la FRF

sandu-mirceaPreşedintele de onoare al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, şi-a semnat demisia în direct şi a lansat numeroase acuze la adresa noii conduceri, cerând demisia lui Răzvan Burleanu, actualul preşedinte FRF.
Mircea Sandu, cel care a fost declarat preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Fotbal, şi-a semnat demisia în direct şi a anunţat că renunţă de tot la FRF pentru că nu doreşte ca numele lui să fie asociat cu acutala conducere.

Pe un post naţional de televiziune, Mircea Sandu a spus: “Îi cer demisia lui Burleanu din funcţia de preşedinte. Sunt convins că impostorul nu o va face şi că se va bucura că a obţinut o nouă victorie împotriva fostului regim. De azi înainte, nimeni nu o să-i mai creadă minciunile pe care le spune la fel de uşor cum respiră.

Cer de asemenea domnului Nicolae Văcăroiu să facă public controlul curţii de conturi de la CJ Timiş, ca să ştim cu toţii cum au fost cheltuiţi banii publici de către Chivorchian”.
Ca preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu încasa lunar o rentă viageră în valoare de aproximativ 4.500 de euro .

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="11212"]