Misterele de pe Calea Traian

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 12, 2016 16:44

Misterele de pe Calea Traian

Astăzi, în sala mică a Palatului Administrativ, a avut loc întâlnirea cetăţenilor veniţi în audienţă la prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram. Majoritatea sătmărenilor s-a adresat reprezentantului guvernului în teritoriu cu diferite probleme personale, dificultăţile multora transformându-se în bariere greu de străpuns.

Cornel Geres din Satu Mare s-a prezentat în dimineaţa zilei de marţi în audienţe la Prefectură cu o problemă care, spune el, necesită o rezolvare imediată şi care îl determină să stea cu frica în sân de fiecare dată când păşeşte pragul propriei locuinţe. Bărbatul deţine un imobil pe Calea Traian care a fost devastat de numeroase persoane însă, potrivit acestuia, organele de poliţie şi-au uitat atribuţiile.

După luni de zile în care coşmarul îi urmărea fiecare pas, Cornel Geres a fost nevoit să se mute în chirie, împreună cu cei patru copii ai săi.

Dacă situaţia va persista, Cornel Geres este hotărât să apeleze la gesturi extreme.

Prefectura l-a asigurat pe unul dintre cei mai disperaţi cetăţeni veniţi în ultima perioadă în audienţe, că va privi această problemă îndeaproape, rezolvarea ei fiind una dintre priorităţile instituţiei conduse de prefectul Eugeniu Avram.

Misterele de pe Calea Traian –>> http://goo.gl/VjOc9t

Posted by TV1 Satu Mare on 12 Ianuarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37821"]