Moş Crăciun vine şi la Asociaţia Stea!

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 14, 2015 18:49

Moş Crăciun vine şi la Asociaţia Stea!

În cadrul proiectului ,,Parteneriat intersectorial-baza serviciilor sociale de calitate asociaţia Stea a dat startul unei noi campanii intitulată ,, Moş Crăciun vine şi la noi”. 

Campania de strângere de fonduri intitulată ,,Moş Crăciun vine şi la noi” promovează în rândul sătmărenilor spiritul de solidaritate şi generozitate pentru a creşte şansele de incluziune a persoanelor aflate în dificultate.

De asemenea, în perioada 14-23 decembrie, asociaţia Stea va avea un stand în cadrul Târgului de Crăciun din Satu Mare de unde sătmărenii îşi vor putea alege cadouri pentru cei dragi şi vor putea face contribuţii pentru susţinerea programelor asociaţiei.

Unul dintre momentele deosebite pregătite în cadrul campaniei este spectacolul caritabil ,,Moş Crăciun vine şi la noi!”din data de 18 decembrie cu începere de la ora 18 în sala amfiteatru din incinta Casei de Cultură.

Activităţile din cadrul campaniei continuă şi sâmbătă, 19 decembrie, când la sediul Asociaţiei Stea se va desfăşura activitatea ,,Sâmbăta în familie” şi se vor realiza obiecte artizanale care vor putea fi cumpărate de la standul asociaţiei din cadrul Târgului de Crăciun.

Moş Crăciun vine şi la Asociaţia Stea! –>> http://goo.gl/c997pf

Posted by TV1 Satu Mare on 14 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36845"]