Neatent la volan, a intrat cu mașina într-un cap de pod

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 24, 2016 13:55

Neatent la volan, a intrat cu mașina într-un cap de pod

Neatenția la volan a fost cauza unui accident rutier produs în localitatea Mădăras. Un bărbat de 33 de ani din Remetea, județul Harghita a intrat cu mașina într-un cap de pod nefiind atent la drum ci având alte preocupări în timpul conducerii.

Accidentul a avut loc duminică, 23 octombrie în jurul orei 13.30, în localitatea Mădăras, județul Satu Mare. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto de 33 de ani, din localitatea Remetea județul Harghita, conducând autoturismul proprietate privată pe direcția Satu Mare – Ardud, pe fondul neatenției, având alte preocupări la volan decât controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de de 63 ani, din  Ardud, pasageră în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, în cadrul dosarului penal în care cercetările vor continua pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49154"]