Nicoară Mihali și-a lansat trei cărți la Ardud

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 25, 2016 17:05

Nicoară Mihali și-a lansat trei cărți la Ardud

Joi, 25 februarie, în Sala de Conferințe a Primăriei din Ardud a avut loc o triplă lansare de carte a autorului maramureșan Nicoară Mihali. În cadrul manifestărilor au avut loc și momente muzicale susținute de elevii Liceului de Artă din Baia Mare.

Primăria și Consiliul local Ardud în colaborare cu Casa de Cultură ,,Dr. Augustin Mircea” au organizat joi, 25 februarie, un eveniment cultural important pentru întreaga comunitate din Ardud.

Poetul, scriitorul și realizatorul de filme documentare, Nicoară Mihali, s-a născut pe 25 noiembrie 1964 la Borșa, județul Maramureș, iar până în prezent, autorul maramureșan a scris 32 de cărți.

Acest eveniment cultural a fost prezentat de Felician Pop, Dragomir Ignat și Ștefan Berci, iar momentele muzicale au fost susținute de Sara Mihali, Mădălina Mihalache, Smaranda Grigorian, Sergiu Gliga și Ștefan Silaghi.

Programul evenimentului de la Ardud a fost unul mai special deoarece între discursurile invitaților au fost prezentate și secvențe din câteva filme documentare ale autorului.

Nicoară Mihali și-a lansat trei cărți la Ardud –>> http://goo.gl/kUhHdS

Posted by TV1 Satu Mare on 25 Februarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="39998"]