Numărătoarea inversă a început la Shopping Plaza

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 2, 2016 16:54

Numărătoarea inversă a început la Shopping Plaza

Începând din 3 Martie sătmărenii trebuie să știe că s-a terminat cu drumurile la Baia Mare, Oradea sau Cluj pentru shopping. În urma investiţiei realizate de Zirmmer Bud, la Satu Mare se deschide primul mall adevărat, care va satisface toate nevoile şi gusturile sătmărenilor.

Cumpărăturile vor reprezenta o plăcere pentru toate doamnele şi domnişoarele, Shopping Plaza găzduind unele dintre cele mai mari branduri de haine care au ajuns în România şi în mall-urile din ţară. Domnii vor putea să se relaxeze la una din cele două cafenele care vor fi deschise în mall sau să frecventeze pentru o oră sau chiar mai multe sala de Fitness Energy Kardio Club. Un lucru inedit, rar întâlnit în alte mall-uri este bazinul de înot. Acesta va avea dimensiuni de 10×20 de metri şi va fi mereu disponibil celor dornici să se răcorească şi să se destindă înotând în orice sezon din an. Iată cum apreciază sătmărenii noul centru comercial din municipiul Satu Mare.

Shopping Plaza va pune la dispoziţia clienţilor săi 150 de locuri de parcare în parcarea subterană a clădirii. Iubitorii de film vor fi şi ei încântaţi, în curând urmând să ajungă la Satu Mare firma Cinema One, cea care va rula filme în cele şase săli pe care le va deschide până la finalul anului.

Numărătoarea inversă a început la Shopping Plaza –>> http://goo.gl/u18wLu

Posted by TV1 Satu Mare on 2 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="40330"]