O altfel de armă: fotografia

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 2, 2016 17:17

O altfel de armă: fotografia


Concursul de fotografie Implică-te în problemele comunității tale, organizat de Asociația Stea și-a încheiat faza de trimitere a fotografiilor. În perioada 2 – 6 noiembrie are loc preselecția pentru alegerea celor 20 de fotografii care vor intra în concurs și expoziție.

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Stea în cadrul proiectului “Voluntariat – resursă pentru comunitate, ce are ca scop creșterea gradului de implicare a tinerilor în viața comunității. Preselecția pentru alegerea celor 20 de fotografii care vor intra în concurs și expoziție va avea loc în perioada 2 – 6 noiembrie. În intervalul 7 – 9 noiembrie va avea loc o expoziție publică cu lucrările selectate, sătmărenii având posibilitatea să voteze fotografiile preferate printr-o urnă mobilă și pe facebook. Finala concursului pentru tineret și premierea câștigătorilor va avea loc în 11 noiembrie în cadrul unei Gale.

Cei mai mulți tineri care au participat la acest concurs activează deja ca și voluntari la diferite asociații și organizații din Satu Mare.

Fotografiile înscrise la concurs au reflectat teme de interes pentru tineri : consumul de droguri, discriminare sau delicvența juvenilă.

Evenimentul este organizat de către Asociația Stea în cadrul proiectului “Voluntariat – resursă pentru comunitate, ce are ca scop creșterea gradului de implicare a tinerilor în viața comunității. Proiectul de tineret este finanțat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49457"]