Oile acaparează audienţa

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 5, 2016 15:49

Oile acaparează audienţa

Audienţele cu cetăţenii susţinute în această săptămână de consilierul prefectului pe relaţia cu publicul s-au dovedit a fi uşor atipice, doar două persoane înscriidu-se pe listă. Cu toate acestea, deşi a durat mai puţin de 20 de minute, şedinţa a avut sare şi piper. Un bărbat din municipiu a făcut un mic tărăboi agitându-se frenetic pe scaun, nemulţumirea s-a legându-se de oile vecinului care, spune el, fac ravagii de ani de zile, perturbând o zonă liniştită.

Aurel Pop din Satu Mare s-a prezentat marţi în audienţele susţinute de consilierul superior Florian Gâzdac cu o problemă veche de mai bine de 10 ani. Bărbatul, uşor iritat de faptul că nu a găsit înţelegere la Prefectură deşi a apelat la ajutorul instituţiei de nenumărate ori, s-a hotărât să se întoarcă cu speranţa că, acum ori niciodată, îi va pune piedică vecinului care îşi paşte oile ilegal pe partea stângă şi pe cea dreaptă a Someşului.

Deşi reprezentanţii Instituţiei Prefectului au încercat să lămurească situaţia, cetăţeanul a continuat să vocifereze, strigătele sale de multe ori venite din toţi rărunchii luând locul argumentelor.

În cele din urmă, cu un efort totuşi considerabil, consilierul Florian Gâzdac a reuşit, cel puţin aparent, să-l calmeze şi să-l îndrume pe bărbatul pus pe scandal.

Cu toate că de fiecare dată încearcă să găsească soluţii şi să-i ajute pe cetăţeni, reprezentanţii Instituţiei Prefectului sunt de multe ori puşi în situaţii alambicate.

Oile acaparează audienţa –>> http://goo.gl/bEI6pI

Posted by TV1 Satu Mare on 5 Aprilie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="41915"]