Olimpia ar putea juca un amical cu CFR Cluj

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare august 21, 2014 18:33

Olimpia ar putea juca un amical cu CFR Cluj

olimpia-satu-mareOlimpia ar putea întâlni într-un meci amical fosta campioană a României, CFR Cluj. Partida ar urma să se joace la Satu Mare pe 6 septembrie .

Pentru că este  un weekend liber pentru ambele formații, Olimpia stă în etapa a 2-a aligii a 2-a iar în același sfârșit de săptămână liga 1 ia o pauza, deoarece echipa națională e angrenată atunci în campania de calificare la Europenele din 2016, este posibil ca cele două echipe să se întâlnească la Satu Mare, pe 6 septembrie, într-un meci amical. Președintele Comitetului director, Ionică Câmpan a confirmat:  ” Mai avem de pus la punct niște detalii. Cred că ar fi un eveniment deosebit și pentru echipa noastră și pentru suporteri ” a spus oficialul galben-albaștrilor.

Pentru că echipa sătmăreană de fotbal a avut oarecum ghinion la tragerea la sorți a programului pentru acest sezon, potrivit unui comunicat, antrenorul Cosmin Bodea și-a spionat miercuri seara primul adversar din campionat. CS Caransebeș a jucat un meci de pregătire cu ASC Poli Timișoara. Antrenorul roș-albaștrilor a declarat că CS Caransebeș este ,,O echipă arțăgoasă. Au avut un început bun de meci, nu vom avea un joc ușor la ei acasă”. Olimpia va debuta în noul sezon pe 30 august în deplasare la CS Caransebeș.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="11660"]