Olimpia aşteaptă răspunsul lui Velici şi a altor doi jucători

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 8, 2016 16:58

Olimpia aşteaptă răspunsul lui Velici şi a altor doi jucători

După transferurile lui Buhăescu, Ianc şi Onicaş, Olimpia continuă campania de achiziţii, dorind să îşi întărească serios linia ofensivă. Conducerea clubului galben-albastru a pus ochii pe fotbalistul celor de la Naţional Sebiş, Gelu Velici. Atacantul de 23 de ani are experienţa primei ligi şi ar putea reprezenta o afacere importantă însă, chiar dacă se oficializează transferul, acesta ar putea să se alăture lotului pregătit de Tiberiu Csik abia din vară.

Viitoarele transferuri pentru care insistă clubul sătmărean sunt deocamdată în impas. Potrivit preşedintelui executiv, Dan Băbuţ, Olimpia are în linii mari lotul definitivat, însă cu doi sau trei jucători în plus şi misiunea antrenorilor ar deveni mai uşoară. Echipa fanion a judeţului se interesează puternic de fotbalistul formaţiei Naţional Sebiş, Gelu Velici, dar pentru a-şi asigura serviciile golgeterului echipei din Liga a III-a, Olimpia mai are de aşteptat. Un răspuns exact vom avea peste zece zile, iar tot atunci, dacă totul va decurge bine, galben-albaştrii ar putea avea în lot, pe lângă Velici, alţi doi fotbalişti noi.

Curtat de o bună perioadă de Olimpia, Gelu Velici ar putea fi tipul de atacant care să se plieze nu doar pe jocul sătmărenilor, ci care să aibă şi calităţi să rezolve un meci de unul singur. În ciuda vârstei destul de fragede, fotbalistul are în spate o experienţă bogată, jucând de-a lungul carierei la echipe importante din România. Crescut de Poli Timişoara, acesta a mai evoluat la Ceahlăul Piatra Neamţ, Dinamo Bucureşti şi ACF Fortuna. În prima parte a acestui sezon, Velici a marcat 6 goluri pentru Naţional Sebiş.

Olimpia aşteaptă răspunsul lui Velici şi a altor doi jucători –>> http://goo.gl/pPhpZt

Posted by TV1 Satu Mare on 9 Ianuarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37705"]