Olimpia atacă finalul play-out-ului de pe primul loc

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare mai 24, 2016 17:41

Olimpia atacă finalul play-out-ului de pe primul loc

După scurtcircuitul de la Tărlungeni, Olimpia a revenit în forţă şi a reuşit unul dintre cele mai importante succese din play-out. Sătmărenii au învins liderul Râmnicu Vâlcea şi au luat o opţiune serioasă pentru menţinerea în Liga secundă, fără a disputa baraj. Conducerea clubului se arată încântată de ultima prestaţie a băieţilor şi speră ca steagurile galben-albastre să fluture în tribune şi după ultimele două jocuri.

Şefii Olimpiei au trăit la intensitate maximă ultima etapă, una în care trupa sătmăreană avea nevoie ca de aer de o victorie în faţa liderului. Chiar dacă în deplasarea de la Tărlungeni au cedat cu 2-0, galben-albaştrii s-au motivat şi au reuşit să răpună Vâlcea la capătul unui meci de infarct. Preşedintele Olimpiei a spus că a asistat la poate cea mai dulce victorie din acest sezon, însă speră ca ultimele jocuri să nu îl găsească cu pumnii strânşi şi cu ochii aţintiţi către tabela de marcaj.

Conducătorul a subliniat de asemenea faptul că în pofida problemelor care s-au abătut asupra clubului, galben-albaştrii obţin rezultate remarcabile la toate categoriile de vârstă.

Cu toate că nu a prins play-off-ul, Băbuţ spune că Olimpia se poate declara mulţumită cu jocul arătat după încheierea sezonului regulat, play-out-ul fiind campionatul în care clubul chiar a contat.

În etapa următoare, penultima din play-out, Olimpia se deplasează în fieful Universităţii Cluj. Meciul sătmărenilor împotriva Şepcilor Roşii va avea loc sâmbătă, 28 mai, de la ora 11.00.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="44105"]