Olimpia începe pregătirile la Oradea

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 25, 2016 19:53

Olimpia începe pregătirile la Oradea

Olimpia Satu Mare a început pregătirile pentru cea de-a doua parte a sezonului. Fotbaliştii antrenaţi de Tiberiu Csik au disputat şi un prim meci de verificare în compania unui adversar din Ungaria, iar perioada următoare se anunţă una de o intensitate maximă, cu antrenamente tari într-un cantonament în judeţul Bihor.

După o pauză în care au avut ocazia să-şi încarce bateriile şi să revină pe gazon cu forţe proaspete, fotbaliştii Olimpiei Satu Mare au şi obţinut prima victorie în 2016. Deşi vorbim de un meci amical disputat în Ungaria, împotriva unei formaţii de Ligă secundă, galben-albaştrii par hotărâţi să muncească într-un ritm alert şi să demonstreze în meciurile oficiale că formează un grup unit. În ceea ce priveşte lotul, preşedintele clubului spune că există unele discuţii cu doi jucători importanţi care să pună umărul la revenirea Olimpiei pe locurile care asigură accederea în play-off-ul Seriei a II-a din al doilea eşalon.

În cursul zilei de luni, Olimpia Satu Mare a plecat în primul cantonament al iernii, la Băile 1 Mai din municipiul Oradea.

Următoarele meciuri amicale pe care le are Olimpia Satu Mare vor fi în compania unor echipe precum Diosgyor, Luceafărul Oradea şi Gaz Metan Mediaş.

Olimpia începe pregătirile la Oradea –>> http://goo.gl/0H7RFj

Posted by TV1 Satu Mare on 25 Ianuarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="38391"]