Olimpia învinsă de rivala FCM Baia Mare, scor 0-2

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 28, 2016 11:18

Olimpia învinsă de rivala FCM Baia Mare, scor 0-2

Încă o înfrângere pentru echipa de fotbal antrenată de Mircea Bolba, pusă pe tabelă sâmbătă, 26 martie în meciul cu “eterna rivală”, FCM Baia Mare. Galben albaștrii au pierdut cu scorul de 0-2 pe teren propriu. În cadrul conferinței de presă susținute la finalul meciului, antrenorul Mircea Bolba a pus ultimele înfrângeri ale Olimpiei pe seama slabei pregătiri a jucătorilor dar și pe modul în care sunt așezați în teren jucătorii.

Pe de altă parte, antrenorul echipei băimărene, Dorin Toma a declarat faptul că meciul a fost unul dificil și că Olimpia este o echipă puternică cu jucători experimentați. Totodată a ținut să-i felicite pe superteri pentru susținerea de-alungul partidei.

Echipa oaspete a dominat cea mai mare parte a jocului și a profitat de fiecare greșeală a galben albaștrilor. În minutul 31, în urma unui contraatac rapid al băimărenilor, Codoban a șutat de la 14 metri, învingându-l pe Băican. În minutul 68, după un fault a lui Muntean, arbitrul dă lovitură liberă de la 11 metri, executată de Balaure care trimite mingea în poartă și astfel scorul devine 0-2 pentru Baia Mare. Pentru a nu retrograda Olimpia trebuie să câștige, din cele 10 meciuri pe care le mai are de jucat, cel puțin opt, lucru puțin probabil crede antrenorul jucătorilor sătmăreni.

Olimpia învinsă de rivala FCM Baia Mare, scor 0-2 –>> http://goo.gl/xc3X8w

Posted by TV1 Satu Mare on 28 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="41520"]