Olimpia nu a scăpat de ghinion

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare septembrie 29, 2014 17:35

Olimpia nu a scăpat de ghinion

cs-mioveni-olimpia-satu-mareDupă meciul de duminică, jucat împotriva CS Mioveni, se pare că Olimpia nu a scăpat încă de ghinion. Deși partida de săptămâna trecută reaprins speranțe atât în rândul jucătorilor cât și al suporterilor, galben-albastrii nu au reușit să se impună împotriva argeşenilor.

Olimpia a pierdut în ultimele minute în fața celor de la CS Mioveni. Partida a avut loc duminică, 29 septembrie, la Pitești. Deși joi, 25 septembrie, cei din Mioveni au acumulat o stare de oboseală în meciul de cupă, galben-albaștrii se pare că nu au reușit să profite de acest lucru. Meciul a fost destul de liniștit, gazdele având o singură mare ocazie, în minutul 63, când Iulian Anca -Trip a scos de pe linia porții lovitura de cap a lui Stoica. În minutul 88, Burlacu s-a culcat pe minge în careu, la un șut de la distanță al argeşenilor și s-a dictat penalty. Burlacu a primit al doilea galben și astfel a fost eliminat. În minutul 89, Vintilă a a înscris de la punctul cu var.

În partida de duminică au jucat  Anca -Trip, Burlacu, Mureşan, Heil, Iuhas – Svarczkopf – Gavrilescu, Bic, Villand, Muntean – Bujor. Schimbări s-au făcut în a doua repriză, în minutul 68 Bujor a fost schimbat cu Boștină, iar în minutul 86, Rus a intrat în locul lui Bic.

Sâmbătă, 29 septembrie, Olimpia Satu Mare va disputa meciul împotriva CSM Râmnicu Vâlcea, pe teren propriu. Partida va începe la ora 11.00.

 

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="13086"]