Olimpia revine la vechea emblemă

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 3, 2016 17:51

Olimpia revine la vechea emblemă

Anunţ important făcut miercuri de preşedintele Olimpiei. Iubitorii fotbalului sătmărean, suporterii echipei fanion a judeţului, dar şi nostalgicii după perioada de glorie a sportului rege din Satu Mare se vor putea bucura din luna martie de vechea echipă galben-albastră, de un brand consacrat la nivel naţional. Dan Băbuţ a spus miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Olimpia se întoarce la vechea siglă şi denumire, sub care a făcut istorie în primul eşalon fotbalistic autohton.

În 2010 Olimpia a fost o echipă confuză fără vreun traseu exact pe harta fotbalului românesc, însă după o muncă asiduă depusă de conducere, echipa fanion a judeţului a fost redată sătmărenilor. Dan Băbuţ a spus că a încercat în ultimii ani să facă din clubul pe care îl conduce un brand cunoscut, a cărui identitate să fie recunoscută la nivel naţional.

Astfel, Olimpia Satu Mare urmează să îşi schimbe sigla şi să revină la vechea identitate, una cu care a cucerit inimile a mii de sătmăreni.

De acum, suporterii pot să spere că revenirea la vechea siglă, sub care Olimpia a făcut performanţă, va întoarce şi norocul echipei.

Olimpia revine la vechea emblemă –>> http://goo.gl/zUJAEs

Posted by TV1 Satu Mare on 3 Februarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="38928"]