Olimpia se întăreşte şi atacă în forţă play-off-ul

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 5, 2016 18:43

Olimpia se întăreşte şi atacă în forţă play-off-ul

Olimpia Satu Mare aşteaptă debutul ultimei părţi a sezonului competiţional 2015/2016 cu optimism şi cu speranţa că finalul stagiunii o va regăsi în topul celor mai bune formaţii din Seria a II-a a Ligii secunde. Formaţia sătmăreană are şi de ce să aspire la rezultate, deoarece conducerea s-a mişcat rapid şi inteligent pe piaţa transferurilor în această iarnă.

Echipa fanion a judeţului Satu Mare s-a mişcat rapid în perioada de mercato din iarnă şi a reuşit trei mutări sonore. Atacantul Vasile Buhăescu, trecut pe la Vaslui în perioada în care formaţia lui Adrian Porumboiu era o forţă în Liga 1, şi mijlocaşii Sebastian Ianc şi Mihai Onicaş au semnat contracte valabile pe un an şi jumătate cu Olimpia. Preşedintele executiv Dan Băbuţ are mare încredere, nu doar în noile achiziţii, ci în restul jucătorilor, care ar creşte în valoare odată cu concurenţa acerbă pe posturile cheie.

Olimpia nu se opreşte după cele trei achiziţii, conducerea clubului pregătind noi mutări, cel puţin în linia ofensivă, cu care să formeze o echipă într-adevăr capabilă să răpună orice adversar din al doilea eşalon fotbalistic.

După 18 etape scurse, Olimpia se află pe poziţia a opta în Liga a II-a, Seria Vest, cu 26 de puncte, la cinci lungimi de ultimul loc calificabil în play-off, ocupat în acest moment de CS Mioveni.

Olimpia se întăreşte şi atacă în forţă play-off-ul –>> http://goo.gl/0KJrHX

Posted by TV1 Satu Mare on 5 Ianuarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37537"]