OȘAN prins cu 181km/h

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 27, 2017 13:56

OȘAN prins cu 181km/h

Pe parcursul întregului sfârșit de săptămână, echipaje de poliție rutieră au monitorizat și supravegheat traficul rutier pe principalele artere de circulație din județ, urmărind în special respectarea regimului legal de viteză. 9 conducători auto au rămas fără permis de conducere încălcând acest regim.

Pentru toate abaterile constatate la regimul rutier, au fost aplicate 380 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 60 000 lei. Dintre acestea, 121 au fost aplicate conducătorilor auto care au depășit limitele legale de viteză, iar pentru 9 dintre ei s-a luat și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De exemplu, pe DN 19 în localitatea Ciuperceni a fost identificat un bărbat de 32 de ani din localitatea Reteag, județul Bistrița Năsăud, care a fost surprins de aparatele radar ale poliției rutiere circulând cu o viteză de 138 km/h. Și pe DN 1C, între localitățile Halmeu și Turulung, a fost identificat un bărbat de 29 de ani din Turț, conducând cu viteză excesivă. Pentru acesta aparatul radar a indicat o viteză de de 181 km/h.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54487"]