Parlamentarii PSD Satu Mare, puşi pe fapte mari

0
21

 

Odată ajunşi cu acte-n regulă în Parlamentul României, parlamentarii sătmăreni s-au şi pus pe treabă. În cadrul unei conferinţe de presă, deputatul PSD Satu Mare, Ioana Bran, a vorbit despre responsabilitatea care le revine aleşilor, dar şi despre programul de guvernare propus de Partidul Social Democrat.

Secretara Camerei Deputaţilor şi-a început discursul mulţumindu-le sătmărenilor pentru încrederea pe care aceştia au acordat-o Partidului Social Democrat la alegerile din 11 decembrie şi promiţându-le oamenilor că reprezentanţii PSD Satu Mare în Parlamentul României vor face tot posibilul pentru a contribui din plin la dezvoltarea comunităţii.

Deputatul PSD spune că imediat după depunerea jurămintelor, în prima şedinţă de lucru, au fost adoptate unele modificări importante.

De asemenea, alte măsuri vitale pentru bunăstarea firmelor româneşti urmează a fi luate în această săptămână, afirmă Ioana Bran.

În urma alegerilor din 11 decembrie, PSD Satu Mare i-a trimis în Parlament pe deputaţii Ioana Bran şi Octavian Petric, respectiv pe senatorul Gabriel Leş, ales recent noul ministru al Apărării Naţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *