Parlamentarii PSD Satu Mare, puşi pe fapte mari

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 12, 2017 14:58

Parlamentarii PSD Satu Mare, puşi pe fapte mari

 

Odată ajunşi cu acte-n regulă în Parlamentul României, parlamentarii sătmăreni s-au şi pus pe treabă. În cadrul unei conferinţe de presă, deputatul PSD Satu Mare, Ioana Bran, a vorbit despre responsabilitatea care le revine aleşilor, dar şi despre programul de guvernare propus de Partidul Social Democrat.

Secretara Camerei Deputaţilor şi-a început discursul mulţumindu-le sătmărenilor pentru încrederea pe care aceştia au acordat-o Partidului Social Democrat la alegerile din 11 decembrie şi promiţându-le oamenilor că reprezentanţii PSD Satu Mare în Parlamentul României vor face tot posibilul pentru a contribui din plin la dezvoltarea comunităţii.

Deputatul PSD spune că imediat după depunerea jurămintelor, în prima şedinţă de lucru, au fost adoptate unele modificări importante.

De asemenea, alte măsuri vitale pentru bunăstarea firmelor româneşti urmează a fi luate în această săptămână, afirmă Ioana Bran.

În urma alegerilor din 11 decembrie, PSD Satu Mare i-a trimis în Parlament pe deputaţii Ioana Bran şi Octavian Petric, respectiv pe senatorul Gabriel Leş, ales recent noul ministru al Apărării Naţionale.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54036"]