Pataki Csaba se distrează în Senatul României

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 9, 2015 18:11

Pataki Csaba se distrează în Senatul României

Senatorul Pataki Csaba, a confundat şedinţa de plen a Senatului cu o sală de jocuri sau, mai degrabă, a crezut că s-a teleportat în trecut şi se află într-unul dintre cele mai populare internet caffe-uri de la începutul anilor 2000. UDMR-istul s-a jucat liniştit pe telefonul mobil, în timp ce colegii săi dezbăteau punctele de pe ordinea de zi.

Poate s-a plictisit, poate a avut nevoie de câteva momente de relaxare după drumul obositor până la Bucureşti sau, pur şi simplu, acel joc virtual poate transforma toată plictiseala ce se revarsă asupra senatorilor într-o poftă de viaţă incredibilă care aduce cu sine o imaginaţie debordantă şi câteva idei sclipitoare. Se pare că ultima variantă este cea mai plauzibilă. Întrebat de reporteri de ce s-a jucat timp de o oră pe telefonul mobil deşi se afla într-o şedinţă importantă, Pataki Csaba a încercat să se scuze, spunând că animăluţele pe care le salvează din ghearele răufăcătorilor reprezintă o veritabilă mişcare strategică, menită să contribuie la dezvoltarea gândirii logice într-un mod incredibil de eficient.

Cu toate că a depus un efort extraordinar încercând să evite întrebările incomode ale jurnaliştilor cu răspunsuri din cele mai hilare, într-un final senatorul a cedat. Acesta şi-a cerut scuze şi a spus că a fost pentru prima şi ultima dată când “absentează” de la şedinţele Senatului.

Pataki Csaba se distrează în Senatul României –>> http://goo.gl/sWlYE7

Posted by TV1 Satu Mare on 9 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36653"]