Pavarotti de Satu Mare în concert la G.M. Zamfirescu

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 11, 2015 17:56

Pavarotti de Satu Mare în concert la G.M. Zamfirescu

Ultima lună din an le-a rezervat sătmărenilor foarte multe surprize. Una dintre ele va avea loc în data de 20 decembrie, începând cu ora 18.00, la Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu’’, unde tenorul Nagy Norbert şi corul Canticum vor susţine un concert caritabil de Crăciun, intitulat sugestiv ,,My Christmas’’.

Acest eveniment este destinat strângerii de fonduri pentru copiii care trăiesc în condiţii nefavorabile de viaţă, iar perioada sărbătorilor de iarnă este cel mai bun prilej de a le oferi acestora un strop de fericire. Organizatorul principal este şcoala de dans Passion 4 Salsa, care a pregătit sătmărenilor un concert extraordinar, avându-l ca protagonist pe renumitul tenor Nagy Norbert, supranumit, fără nicio exagerare, Pavarotti de Satu Mare. Pe lângă vocea puternică şi inconfundabilă a cântăreţului de operă, publicul va putea aprecia şi prestaţia corului Canticum al Liceului Teoretic German Johann Ettinger, dirijat de profesorul Kuki Zsolt.

Unul dintre organizatorii evenimentului, Monica Varga, spune că mult aşteptatul concert va consta în două părţi, publicul având ocazia să asculte, atât cele mai cunoscute melodii de Crăciun, cât şi cântece care vor reînvia atmosfera copilăriei.

De asemenea, Monica Varga spune că renumele lui Nagy Norbert, tenorul sătmărean care a cântat pe scenele din Milano şi Monte Carlo, va atrage specatori din toate colţurile judeţului Satu Mare şi nu numai.

Biletele pentru concertul caritabil de Crăciun ,,My Christmas’’ au fost deja puse în vânzare şi se pot cumpăra de la Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, magazinele Nagy Textile, respectiv de la şcoala de dans Passion 4 Salsa.

Pavarotti de Satu Mare în concert la G.M. Zamfirescu –>> http://goo.gl/mOY4ib

Posted by TV1 Satu Mare on 11 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36741"]