,,Pe două roți între Turulung și Magosliget”

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 6, 2015 19:06

,,Pe două roți între Turulung și Magosliget”

Sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 11 la cabana de la vechea pescărie din Bercu Nou a avut loc evenimentul de inaugurare a celei mai lungi piste pentru ciclişti din județ, realizată în cadrul proiectului transfrontalier ,,Pe două roți între Turulung şi Magosliget”.

La evenimentul de inaugurare au luat parte zeci de bicicliști din județele Satu Mare și Szabolcs-Szatmar-Bereg care s-au întrecut la primul concurs ciclist transfrontalier. Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a subliniat importanța acestui proiect care dovedește cooperarea excelentă între cele două țări vecine.

După ce a fost dat startul competiției prin tăierea panglicii de către președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, acesta împreună cu alți bicicliști au făcut o excursie pe noua pistă până în Ungaria. Cu această ocazie, punctul provizoriu de trecere al frontierei a fost deschis pentru câteva ore, aplicându-se formalitățile de control cunoscute la granița româno-maghiară.

La finalul evnimentului, cicliștii care au participat la concurs și s-au clasat pe primele locuri din competiție au fost premiați de către președintele Consiliului Județean Adrian Ștef.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36468"]