Percheziții domiciliare în Sanislău

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 28, 2016 17:30

Percheziții domiciliare în Sanislău

Polițiștii Secției Rurale Petrești, au efectuat ieri, 27 octombrie, 3 percheziții domiciliare pe raza comunei Sanislău, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, la domiciliile a două persoane bănuite  de comiterea unui furt cu prejudiciu mare.

Față de unul dintre aceștia, s-a luat măsura reținerii pentru o perioada de 24 ore, urmând a fi prezentat judecatorului de drepturi si libertăți cu propunere de luare a unor măsuri preventive.  Perchezițiile au vizat domiciliile a doi bărbați, de 35 respectiv 40 de ani, ambii din comuna Sanislău și sediul unei ferme pe care aceștia o dețin, ocazie cu care a fost pus în executare și un mandat de aducere.

Din cercetări a rezultat că cei doi, în perioada 15 septembrie-15 octombrie, profitând de faptul că partea vătămată era plecată din țară, ar fi pătruns prin efracție într-o magazie situată în curtea locuinței păgubitului, de unde au sustras unelte și scule electrice constând în motoferăstraie, polizoare unghiulare, motocoase, redresoare, mașini de găurit,  cauzând un prejudiciu estimat la valoarea de 7.000 lei. În urma perchezițiilor, a fost recuperat circa 20% din prejudiciu. Cercetările continuă  pentru stabilirea întregii activități infracționale, cu unul dintre bănuiți, cel de 40 de ani, în stare de reținere.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49365"]