Performanţa lui Gyenes, salutată de Adrian Ştef

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 29, 2016 17:22

Performanţa lui Gyenes, salutată de Adrian Ştef

Riderul sătmărean Emanuel Gyenes a fost primit luni de către conducerea Consiliului Judeţean, preşedintele Ştef felicitându-l pentru performanţele obţinute la Raliul Dakar şi asigurându-l totodată de sprijinul deplin al instituţiei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef a organizat luni o conferinţă de presă la sediul instituţiei pe care o reprezintă în care a ţinut să îl felicite pe Mani Gyenes nu atât pentru performanţa remarcabilă obţinută la ultima ediţie a Dakar-ului, cât pentru faptul că acesta aduce cinste deopotrivă Sătmarului, României şi românilor.

Pentru că în fiecare an a reuşit să pătrundă în prima parte a clasamentului la Dakar, Mani a fost sprijinit constant de conducerea Consiliului Judeţean.

Gyenes spune că ajutorul primit din partea instituţiei conduse de Adrian Ştef s-a dovedit a fi decisiv, locul 14 ocupat la finalul competiţiei datorându-se în mare parte aportului Consiliului Judeţean, care susţine necondiţionat valorile Sătmarului.

La conferinţa de presă au mai participat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Rudolf  Riedl, respectiv administratorul public al judeţului, Nicolae Bura.

Performanţa lui Gyenes, salutată de Adrian Ştef –>> http://goo.gl/N6OalQ

Posted by TV1 Satu Mare on 29 Februarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="40103"]