Plătitorii de TVA, obligaţi să declare toate tranzacţiile

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 13, 2016 09:38

Plătitorii de TVA, obligaţi să declare toate tranzacţiile

În Monitorul Oficial din 7 ianuarie 2016, a fost publicat Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală care va intra în vigoare la data de 1 aprilie 2016.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Satu Mare informează contribuabilii că, în Monitorul Oficial nr. 11 din 7 ianuarie 2016, a fost publicat Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3769/2015 privind declararea livrărilor/prestărilor şi achiziţiilor efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului declaraţiei informative privind livrările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA.

Persoanele impozabile înregistrate în România sunt obligate să declare toate livrările de bunuri, prestările de servicii şi achiziţiile de bunuri şi servicii realizate, pe teritoriul României, către/de la orice persoană impozabilă, persoană juridică neimpozabilă sau o persoană neimpozabilă.

Prevederile OPANAF intră în vigoare la data de 1 aprilie 2016 şi se aplică începând cu operaţiunile efectuate în trimestrul I 2016 pe teritoriul naţional.

Plătitorii de TVA, obligaţi să declare toate tranzacţiile –>> http://goo.gl/VIdY6c

Posted by TV1 Satu Mare on 12 Ianuarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37843"]