Poetul George Vulturescu, la ceas aniversar

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 1, 2016 17:34

Poetul George Vulturescu, la ceas aniversar

Biblioteca Judeţeană Satu Mare, instituţie publică de cultură din subordinea Consiliului Judeţean, a organizat marţi, 1 martie, un eveniment dedicat lui George Vulturescu, prilejuit de împlinirea a 65 de ani de la naşterea poetului sătmărean.

Sub genericul ,,Medalion literar George Vulturescu”, evenimentul a fost găzduit în sala de lectură ,,Gheorghe Bulgăr” a Bibliotecii Judeţene Satu Mare, locul în care cel aniversat şi-a petrecut multe ceasuri din viaţă.

Momentul dedicat poetului, a debutat cu un material prezentat de Viorel Câmpean  prin care a surprins aspecte din viaţa şi activitatea lui George Vulturescu.

Evenimentul cultural a fost completat cu două expoziţii tematice care cuprind volumele publicate sub semnătura poetului George Vulturescu, şi o mică parte din volumele donate de poet Bibliotecii Judeţene.

La eveniment au participat scriitori, oameni de cultură, apropiaţi şi colaboratori ai poetului, dar şi alte persoane dornice să îi transmită gânduri bune lui George Vulturescu la ceas aniversar.

Poetul George Vulturescu, la ceas aniversar –>> http://goo.gl/ADq7Ue

Posted by TV1 Satu Mare on 1 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="40191"]