Poliţiştii, cu ochii pe artificii şi petarde

0
65

Deşi din decembrie 2006 legea din România interzice comercializarea şi folosirea petardelor, românii parcă nu simt cu adevărat sărbătoarea Revelionului dacă nu dau buzna asupra articolelor pirotehnice, cel puţin în apropiere de trecerea dintre ani. În judeţul Satu Mare există un plan de cooperare între Poliţia Locală şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean pentru combaterea comercializării petardelor, iar în ultimele zile acţiunile oamenilor legii au dat numeroase roade.

Poliţiştii sătmăreni au început, odată cu startul sărbătorilor de iarnă, acţiunile pentru combaterea comercializării de articole pirotehnice. Poliţia Locală împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean nu lasă nimic la voia întâmplării şi aplică amenzi usturătoare pentru cei care folosesc sau vând petarde.

În urma acţiunilor care vizează combaterea comercializării de petarde, oamenii legii au confiscat peste 100 de astfel de articole pirotehncie.

Această colaborare dintre Poliţia Locală şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare este menită să asigure comunităţii sărbători în linişte şi siguranţă.

Poliţiştii, cu ochii pe artificii şi petarde –>> http://goo.gl/Vq2w3s

Posted by TV1 Satu Mare on 29 Decembrie 2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *