Poștașii sătmăreni vor protesta în capitală

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare mai 5, 2016 16:02

Poștașii sătmăreni vor protesta în capitală

În urma discuţiilor care au avut loc între conducerea Poştei Române şi cea a reprezentanţilor Sindicatelor Lucrătorilor Poştali din România, în ceea ce privește revendicările acestora, nu s-a ajuns la nicio înţelegere. Peste 60 de poştași din judeţul Satu Mare, alături de sute de colegi din toată ţara, vor protesta sâmbătă 7 mai, la Bucureşti.

În urma protestelor la nivel național, vineri, 22 aprilie, reprezentanții Sindicatelor Lucrătorilor Poștali din România au avut o întâlnire cu conducerea Poștei Române. Poștașii au o serie de nemulțumiri, iar printre revendicările acestora se numără îmbunătățirea condițiilor de muncă și creșterea în sumă fixă a salariului.

Datorită faptului că nu s-a ajuns la nicio înțelegere cu conducerea Poștei Române, aproximativ 3000 de salariați din toată țara vor participa sâmbătă, 7 mai, la un miting organizat în Piața Victoriei. Din județul Satu Mare vor participa 65 de persoane.

De asemenea, angajații doresc acordarea premiilor în bani cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, de Paște și de 8 Martie, cadouri pe care le primeau conform contractului colectiv de muncă. În urma negocierilor, fiecare salariat al companiei a primit de Paște o primă în valoare de 100 de lei.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="43344"]