Predeal, cea mai căutată staţiune montană

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 9, 2014 20:45

Predeal, cea mai căutată staţiune montană

predeal iarnaUnul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat în România, iarna aceasta este staţiunea montană Predeal. Aceasta este cea mai căutată locaţie pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Predeal este cea mai renumită şi cea mai căutată staţiune montană din Romania, având cea mai mare solarizare de pe Valea Prahovei. Acesta găzduieşte peste 150 unităţi de cazare, oferind toate tipurile de categorii turistice – hoteluri, vile, pensiuni, cabane începând de la 2 stele, până la 5 stele.

Competiţia în domeniul turistic din oraş a dus la creşterea calităţii serviciilor şi îmbunătăţirea continuă a dotărilor hoteliere. Aici ajung iubitorii de sporturi de iarnă care doresc să fie repede pe pârtie şi să se bucure de toate facilităţile unei staţiuni montane.

Cele 8 pârtii cu grade diferite de dificultate, instalaţia nosturnă şi tunurile de zăpadă, transportul cu telescaun şi teleschi, au contribuit mult la dezvoltarea Predealului prin atragerea unui număr tot mai mare de turişti şi astfel, aducând alte investiţii în facilităţi pentru o petrecere cât mai plăcută a timpului liber. Atractivitatea zonei este crescută şi de traseele superbe ce pot fi străbătute pe jos, cu snowmobilul sau ATV-ul, pârtiile pentru snowboard, schi fond, săniuş, patinoarul, amplasate în oraşul românesc  situat la cea mai mare altitudine de peste 1000 de metri.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="15648"]