,,Preluăm de acasă, livrăm acasă”

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 21, 2016 16:07

,,Preluăm de acasă, livrăm acasă”

,Pachetul de acasă este unul dintre cele mai îndrăgite lucruri din viața unui student, iar pentru a le veni în ajutor, patru tineri din Satu Mare au pus baza unei afaceri. Cu două rute pe săptămână și prețuri accesibile pentru toate buzunarele, aceștia preiau de acasă și livrează acasă pachetele.

Pachetul de acasă este o firmă de tip SRL-D, înfiinţată de către patru tineri sătmăreni, Florin Pop, Silaghi Marius, George Mureşan respectiv Alin Domuţa şi care oferă servicii de curierat atât pentru studenţi cât şi pentru oricine are nevoie să trimită un colet.

Prin intermediul serviciilor oferite de firmă, sub sloganul ,,Preluăm de acasă, livrăm acasă”, tinerii îşi propun să le facă mai uşoară viaţa atât părinţilor cât şi studenţilor care trimit sau primesc pachete pe cele două rute.

Fiind la început de drum, afacerea sătmărenilor este mai mică, însă, aceştia îşi propun ca pe viitor să acopere partea de nord vest a României iar mai apoi chiar întreaga țară.

Pentru a putea beneficia de serviciile firmei de curierat nu trebuie decât să accesaţi site-ul www.pachetuldeacasă.ro  şi veţi găsi toate informaţiile necesare.

,,Preluăm de acasă, livrăm acasă” –>> http://goo.gl/Q15nEk

Posted by TV1 Satu Mare on 21 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="41227"]