Premiul pentru cea mai activă sucursală CNAS a ajuns la Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 21, 2016 16:12

Premiul pentru cea mai activă sucursală CNAS a ajuns la Satu Mare

La cea de-a III-a ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România a acordat Structurii Teritoriale Satu Mare „Premiul pentru cea mai activă sucursală CNAS”.

În data de 14 martie, de Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, la Ateneul Român din Bucureşti, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din Satu Mare a fost nominalizat la „Premiul pentru cea mai activă sucursală CNAS”.

Deşi de multe ori reprezentanţii Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din Satu Mare întâmpină diverse probleme, cu ajutorul dorinţei lor de a contribui la o societate mai bună reușesc în permanență să persevereze.

La Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, au fost nominalizate 4 persoane din judeţul Satu Mare, însă singurul premiu ce s-a decernat este cel acordat Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali.

Preşedintele CNAS Satu Mare, Mihaela Motoc, organizează activităţi care marchează rolul asistentului social în comunitate, contribuind la promovarea profesiei pe care o desfăşoară cu mult entuziasm.

Premiul pentru cea mai activă sucursală CNAS a ajuns la Satu Mare –>> http://goo.gl/7kLS2G

Posted by TV1 Satu Mare on 21 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="41240"]