Preşedintele Ştef şi-a prezentat raportul de activitate

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare mai 4, 2016 15:18

Preşedintele Ştef şi-a prezentat raportul de activitate

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi-a prezentat raportul de activitate după patru ani de mandat. Nu mai puţin de patru cărţi au văzut lumina tiparului, lucrări în care sunt prinse, printre altele, activităţile administrative şi proiectele de investiţii pe diverse componente, menite să scoată în prim plan transparenţa activităţii instituţiei judeţului Satu Mare.

Consiliul Judeţean a ţinut să vină în faţa cetăţenilor cu câteva documente care să ateste implicarea instituţiei conduse de preşedintele Ştef în viaţa medicală, culturală şi sportivă sătmăreană, în dezvoltarea infrastructurii şi în promovarea turismului sătmărean. Raportul de activitate a fost prezentat în cadrul unui briefing de presă ce a avut loc miercuri, în sala mică a Palatului Administrativ.

Unul dintre marile proiecte iniţiate de Consiliul Judeţean este, fără dar şi poate, reabilitarea Aeroportului Internaţional Satu Mare.

De asemenea, cultura a fost unul dintre domeniile pe care s-a pus mare accent şi în care s-au investit, în perioada 2012-2016, peste 400 de mii de euro.

Preşedintele Ştef a ţinut să le mulţumească tuturor celor care s-au implicat în activităţile derulate de Consiliul Judeţean în ultimii patru ani.

La prezentarea raportului de activitate, alături de preşedintele Adrian Ştef, s-a aflat şi managerul public al judeţului Satu Mare, Nicolae Bura.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="43273"]