Prima ediție a “Brâncuși Day“ la Satu Mare

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 17, 2017 11:58

Prima ediție a “Brâncuși Day“ la Satu Mare

Nomanid Productions, Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” și Alexandru Ciobotariu împreună cu District 15 organizează prima ediție a evenimentului “Brâncuși Day“. Evenimentul va avea loc luni, de la ora 19:00. 

În contextul unei sărbători de interes național, dorim să celebrăm și să ne amintim împreună cu voi de viața și arta lui Constantin Brâncuși. Vom povesti despre cine a fost și cum a reușit marele artist să împrospăteze limbajul și viziunea plastică în sculptura contemporană, ajungând reprezentant de seamă al artei moderne.

Într-un cadru intim, pe ritmuri de drâmbă și percuție, cu bucurie vom împărtăși povești, amintiri și idei care ne leagă de Brâncuși și de opera sa îmbrăcată in culori naționale.
Seara va deschide de asemenea și o expoziție de sculptură cu aceeași temă, putând fi vizitată până in data de 27. 02. 2017.

Vă așteptăm să ne vedem cât mai creativi și cu zâmbetul pe buze, luni seara, în data de 20.02.2017, ora 19:00, în District 15 ( strada Ștefan cel Mare, nr.1 5, Satu Mare ). Intrarea este liberă.

„Arta ar trebui să fie numai bucurie!… De aceea, nu există „artişti”, ci numai oameni care simt nevoia să lucreze, întru bucurie! Să cânte, asemenea păsărilor!” – Constantin Brâncuși

Programul serii:
19:00 – Prezentare si dialog susținut de Révész Csaba
19:30 – Expoziție de sculptură a artiștilor Alexandru Ciobotariu,Radu Ciobanu, Felix Deac,
Edy Herceg.
20:00 – Concert acustic „Summa Vibra”

Evenimentul este organizat de Nomanid Productions, Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” , Alexandru Ciobotariu și este promovat și susținut de catre District 15.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54248"]