Prinși în flagrant la furat de lemne

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 10, 2017 16:13

Prinși în flagrant la furat de lemne

Doi bărbați au fost prinși în flagrant în cursul zilei de ieri de către polițiști în timp ce tăiau ilegal lemne din pădurea localitatății Vetiș. Cei doi s-au ales cu amenzi usturătoare și cu dosar penal.

Cei doi bărbați, unul de 31 de ani din localitatea Gelu iar celălalt în vârstă de 30 din Sătmărel, au fost surprinși ieri, în jurul orei 11.00 de polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Vetiș și Doba, în flagrant, în pădurea de pe raza comunei Vetiș, în timp ce tăiau ilegal și încărcau fără drept într-un atelaj, material lemnos de esență stejar. Cei doi bărbați, au fost sancționați cu amendă, în valoare totală de 3000 de lei, iar materialul lemons, atelajul și un fierăstrău mecanic au confiscate.

În aceste zile s-au intensificat acțiunile ilegale cu arbori iar în acest sens polițiștii au intensificat controlalele atât în trafic cât și în zonele forestiere. În acest sens, polițiștii Biroului de Ordine Publică Satu Mare, aflați în serviciul de patrulare pe raza municipiului, au identificat în trafic, zilele trecute, pe strada Amațului, o autotutilitară care transporta material lemons.

La controlul efectuat, s-a constatat că cel de la volan, un tânăr de 19 ani din localitatea Săbișa, județul Maramureș, nu deținea documentele prevăzute de lege pentru marfa transportată. Tânărul a fost sancționat cu amendă de 5000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea atât a materialului lemons transportat, cât și a autoutilitarei cu care s-a efectuat transportul ilegal.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54004"]