Problematica fondului funciar în atenţia prefecturii

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iulie 11, 2016 15:49

Problematica fondului funciar în atenţia prefecturii

Problematica fondului funciar reprezintă una dintre cele mai importante probleme care cade în sarcina autorităţilor administrative. În acest sens, prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud, a întreprins consultări cu reprezentanţii comisiilor locale pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor din judeţul Satu Mare.

Pentru a impulsiona activitatea autorităţilor locale în vederea finalizării procesului de reconstituire a dreptului de proprietate funciară, prefectul judeţului Satu Mare, în calitatea sa de Preşedinte al Comisiei Judeţene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor din judeţul Satu Mare, a avut mai multe discuţii cu reprezentanţii comisiilor locale.

În urma alegerilor din 5 iunie 2016, componenţa nominală a comisiilor locale de fond funciar se va modifica. În acest scop, Instituţia Prefectului Satu Mare a solicitat noilor primari aleşi, respectiv secretarilor UAT-urilor să comunice modificările făcute.

În scopul finalizării componenţei nominale a comisiilor locale precum şi pentru a discuta despre problematica fondului funciar a judeţului, joi, 14 iulie, Instituţia Prefectului va susţine o şedinţă la care vor lua parte primarii aleşi şi secretarii comisiilor locale.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="45900"]