Procurorii l-au verificat pe primarul Coica

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare mai 13, 2016 15:04

Procurorii l-au verificat pe primarul Coica

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au desfăşurat joi, 12 mai, percheziţii la domiciliul primarului Dorel Coica şi la toate cabinetele medicale pe care acesta le-a administrat înainte să candideze pentrufuncția de primar.

Joi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au făcut verificări la domiciliul actualului primar al municipiului şi la toate cabinetele medicale S.C.M. Dr. Coica, la care edilul şef avea calitatea de administrator.

În luna iunie 2012, odată cu începerea mandatului de primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, s-a suspendat din funcţia de administrator al societăţii şi a considerat că veniturile societăţii nu mai apar ca venituri personale, neavând nicio calitate la S.C.M. Dr. Coica. Astfel edilul şef nu a inclus profitul de la cabinetele medicale în declaraţia personală de avere.

Coica a declarat că după o discuţie pe care a purtat-o în luna martie cu reprezentanţii Finanţelor Publice Satu Mare a constatat că veniturile societăţii S.C.M. Dr. Coica sunt înregistrate pe codul numeric personal al său. În acel moment, primarul a trimis o notă explicativă către Agenţia Naţională de Integritate la care a ataşat declaraţiile de avere rectificate pentru anii 2011, 2012, 2013 şi 2014.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="43623"]