PSD şi PLR ar putea discuta, joi, despre protocolul care „recreează” USL

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 13, 2014 22:17

PSD şi PLR ar putea discuta, joi, despre protocolul care „recreează” USL

psd plr uslPreşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că reprezentanţii PSD şi PLR s-ar putea întâlni, joi, pentru a discuta despre protocolul care „recreează” USL.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că reprezentanţii PSD şi PLR s-ar putea întâlni, joi, pentru a discuta despre protocolul care „recreează” USL, în timp ce vicepremierul Liviu Dragnea a precizat că acest protocol va fi semnat cel târziu săptămâna viitoare.

” Protocolul politic practic recreează alianţa pe care noi am denumit-o Uniunea Social Liberală. Sigur că ea nu poate să fie identică, dar principiile de funcţionare politică rămân aceleaşi şi cred că este utilă o astfel de construcţie politică, care să cuprindă principalele curente ideologice adică social-demnocraţia şi liberalismul. Haina juridică se face ulterior”, a declarat, joi, Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat despre o posibilă cooptare a PLR la guvernare, Tăriceanu a precizat că acest lucru va fi prevăzut în protocol.

„Protocolul este un acord de colaborare politică şi o să prevadă şi acest aspect, dar aceste lucruri le discutăm mai târziu”, a spus Tăriceanu.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="14706"]